Recollits a Igualada

A Zig-Zag estem especialitzats en la realització de recollits de núvia a Igualada

Els recollits són el pentinat perfecte, no només perquè et permetrà anar còmoda, sinó perquè té infinitat d'alternatives, per anar amb un estil diferent cada dia. Els recollits més demandats per les nostres clientes són els relacionats amb els casaments (tant per a la núvia, com la padrina i les convidades) però la veritat és que es tracta d'una opció que es pot sol·licitar pel dia a dia.

A Zig-Zag Perruquers ens mantenim a l'avantguarda en aquest sentit i, per això, estem contínuament investigant per descobrir noves opcions i reinventar-nos encara més si es pot. Pots escollir l'opció del recollit, de manera alta, amb els cabells baixos, amb trenes, amb ones, amb formes especials... Tot el que t'hagis imaginat ho fem. Si t'ha agradat el pentinat que portava una estrella de cinema a la passarel·la i vols que l'emulem, ensenya'ns la imatge i farem que llueixis com una autèntica estrella amb llum pròpia.

ESPECIALISTES EN RECOLLITS A IGUALADA

Recollits
Semirecollits
Recollits de núvia
Alts, baixos i solts
Amb trenes, rínxols o ones
Pentinats personalitzats

ABONAMENTS PER NÚVIES

Si hi ha alguna cosa pel que destaquen els nostres recollits a Igualada és per l'originalitat, estil i finor. Aquesta pot ser que sigui la raó per la qual moltes núvies vénen a nosaltres perquè les pentinem en un dels dies més especials de les seves vides. Si et cases aviat i vols lluir esplèndida aquell dia, vine a veure'ns i pregunta pel nostre abonament especial per a núvies, que no només inclou el pentinat per a aquest dia, sinó que pots completar-lo amb un tractament complet.

recollits a Igualada

ZIG-ZAG Perruquers

  Calle Sant Carles, 12,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 804 40 57

Localització