Perruqueria a Igualada

La nostra perruqueria és el centre integral de la bellesa a Igualada, Barcelona

perruqueria a Igualada

 

Tenir cura del cabell pot denominar-se un art i nosaltres hem fet d'aquest art la nostra professió. A Zig-Zag Perruquers cuidem del teu cabell perquè llueixi sa i brillant a qualsevol ocasió. Totes les persones es mereixen anar guapes, no només per un esdeveniment sinó en el seu dia a dia, ja que l'aspecte, en moltes ocasions, dóna una seguretat extra pel nostre dia a dia.

Pentinats i recollits per a qualsevol esdeveniment o ocasió

Molts dels nostres clients vénen a nosaltres perquè els realitzem un pentinat exclusiu per un casament, un bateig, una comunió o un esdeveniment especial. Quan estiguis aquí, et preguntarem pels teus gustos, pels colors i pel vestit que portaràs i així tindrem informació suficient per a desenvolupar un pentinat que combini a la perfecció amb el teu look.

Però no només la celebració d'una ocasió especial és motiu per tenir cura del cabell. Qualsevol moment és bo per tenir atenció pel teu pentinat i al teu estil. Talls, pentinats, coloració, canvis de look, tractaments capil·lars... La nostra perruqueria a Igualada té l´experiència necessària per realitzar qualsevol treball que ens plantegis. Ens encanten els reptes i la innovació, així que estem disposats a escoltar-te i que et deixis sorprendre pel nostre equip de professionals.

Atreveix-te a lluir un look diferent. Nosaltres t'ajudem

En aquesta línia la nostra perruqueria a Igualada és un referent pels canvis de look. Les dones més atrevides que vénen a nosaltres sortiran amb una estètica diferent i un aire nou. Tot això sense deixar de banda la salut capil·lar, ja que un cabell sa és fonamental abans de realitzar qualsevol altre servei. A més a més, podem completar el 'total look' amb una bona manicura i un maquillatge natural o de fantasia, el que prefereixis.

Deixa't assessorar-te i guiar-te pel nostre equip de professionals i prepara't per descobrir una nova visió al sector de la imatge i l'estètica personal. T'esperem al nostre establiment, situat al municipi barceloní d'Igualada.

ZIG-ZAG Perruquers

  Calle Sant Carles, 12,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 804 40 57

Localització