Canvis de look a Igualada

A Zig-Zag estem especialitzats en la realització de canvis de look a Igualada

El canvi de look és una cosa que, a priori, pot donar vertigen fer-ho, però que un cop realitzat també dóna moltes satisfaccions. Segons molts experts, l'aspecte exterior és, en moltes ocasions, el fidel reflex del nostre estat d'ànim i forma de ser. Per a nosaltres és molt important, ja que no és viable fer un look molt agressiu a una persona molt introvertida o un pentinat molt infantil a algú que ja tingui un rostre pueril. A Zig-Zag Perruquers busquem l'equilibri entre els gustos, l'estil i la forma de ser de cada persona, perquè el seu aspecte exterior estigui d'acord amb el seu pensament.

A la nostra perruqueria fem canvis d'imatge per a cada rostre i per a cada tipus de cabell, com ara l'opció de triar un cabell llarg per treure el millor partit, escollir un cabell curt per ressaltar encara més els trets facials, fer un pentinat per donar volum o fer un modelat per dominar els rínxols indomables. Els nostres tècnics apliquen les millors tècniques per realçar la teva bellesa encara més si escau.

Aquest servei no només està dirigit a dones, sinó que també als homes que poden sorprendre´s amb un canvi radical d'imatge. No és el mateix fer un tall amb tisora que amb màquina, de la mateixa manera que tampoc és igual un cabell amb metxes que amb tints de color. A Zig-Zag Perruquers t'animem i t´assessorem personalment perquè trobis l'estil que més t'agrada.

EXPERTS EN COLORACIÓ DEL CABELL

ÀMPLIA GAMMA DE COLORS

La nostra àmplia gamma de colors ens permet fer una gran varietat de tons actuals. Els nostres colors aporten gran brillantor i hidratació, ja que estan compostos per propietats tractants, pigments colorants de màxima qualitat que asseguren una coloració exacta, precisa, així com una excel·lent cobertura de cabells blancs. Estan compostos per queratina, oli de macadàmia, argan i oliva.

TINTS SENSE AMONÍAC

També tenim tints sense amoníac per a les nostres clientes amb problemes d'al·lèrgies. Estan compostos per ingredients naturals d'agricultura biològica. La seva fórmula és més suau per a més seguretat. Sense amoníac, sense parabens, sense SLS, sense silicosi, sense fragància i sense PD.

ALTRES SERVEIS

Completa el teu canvi de look amb un tractament de metxes o reflexos de llum. Aconsegueix un modelat perfecte: modelats naturals, permanents de màxima durada. Realitzem una ondulació permanent pel cabell fi per donar la sensació de més volum i més quantitat de cabell. Les permanents proporcionen rínxols, ones i volum.

ZIG-ZAG Perruquers

  Calle Sant Carles, 12,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 804 40 57

Localització